Znaš li čuvati tajnu? Sophie Kinsella:
Znaš li čuvati tajnu?

Prevela s engleskog Ines Jurišić
ISBN: 953-7056-09-0
meki uvez, 336 str.
Nakon planetarno uspješnog serijala o šopingholičarki Becky, proljetos je Sophie Kinsella objavila roman "Znaš li čuvati tajnu?", koji je britanska publika očekivala s nestrpljenjem. Mnogi nisu vjerovali da Kinsella može ponoviti uspjeh koji je doživjela sa svojom šopingholičarkom, no kad je u ožujku ušla na britanski top 40 - najprodavanijih knjiga, zadržala se na listi dulje od šest mjeseci.

 „Znaš li čuvat tajnu?“ romantična je komedija u kojoj glavna junakinja  Emma, marketinška asistentica u velikoj korporaciji, kao i svaka mlada djevojka, ima svoje male tajne,
primjerice, tajne koje skriva od svog dečka:

4. Imam 59 kila, a ne 53, kako misli moj dečko. (Iako sam, u svoju obranu, planirala otići na dijetu kad sam mu to rekla. A ionako je razlika samo u jednoj brojci.)

6. Katkad se, usred strastvenog seksa, poželim smijati.
 
ili od svojih roditelja:

8. Već sam popila vino za koje je tata rekao da mora odležati dvadeset godina.

ili od kolega na poslu:

10. Kad me kolegica Artemis stvarno iživcira, zalijem joj biljku sokom od naranče. (Što se događa gotovo svakodnevno.)


Cijena: 130,00 kn

No, našavši se u avionu usred turbulencija, potpuno obuzeta strahom od letenja i uvjerena da neće preživjeti, Emma sve svoje tajne, pa i one najintimnije, izbrblja strancu koji sjedi pored nje. Naravno, avion je sretno sletio, a ona već sutradan ujutro susreće “stranca” u uredu i šokirana pomisli - što li će on učiniti s njenim tajnama?

Kako god bilo, zbog događaja koji će uslijediti mnoge će čitateljice sretno pomisliti: “O, hvala Bogu da to nisam ja...”