Šopingholičarka se udaje Tibor Fischer:
Šopingholičarka se udaje

Prevela s engleskoga Ines Jurišić
ISBN: 978-953-7056-67-4
meki uvez, 352 str.


U trećem, i posljednjem, nastavku Becky Bloomwood - neodoljiva šopingholičarka koja je osvojila srca brojnih čitatelja, napokon uživa u mirnom životu. Radi posao koji obožava (troši tuđi novac, a još je za to i plaćena) i živi na Manhattanu s dečkom u kojeg je zaljubljena.

No, jednog je dana Luke Brandon zaprosi i odjednom se sve mijenja. Upravo kad je pomislila kako će uživati u pripremama za vjenčanje, stvari se kompliciraju... jer, prebogata i otmjena svekrva želi ekstravagantnu ceremoniju s večerom u newyorškoj Plazi, a Beckyna majka tradicionalni britanski obred s proslavom u svojem vrtu u Oxshottu.

I dok buduća mladenka nema snage odlučiti gdje će se i kako udati, pripreme s obje strane oceana već su pri kraju. Kako bi svima udovoljila, Becky mora preokrenuti nebo i zemlju, ali, bogme, i newyorške dućane.

 

Cijena: 130,00 kn

Odlomak iz knjige:

Ok. Ne paničari. Možeš ti to. Sto posto. Samo trebaš malo manevrirati ulijevo, malo podići i čvršće gurnuti... Ma, daj! Pa, zar je tako teško ugurati kućni koktel-bar u newyorški taksi?

Odlučnije primim polirano drvo, duboko udahnem i još jednom neuspješno gurnem. U Greenwich Villageu je vedar zimski dan, kada se čini da je zrak poput paste za zube i svaki udisaj boli. Ljudi hodaju zamotani šalovima preko glava, a ja se znojim. Lice mi je tamnocrveno, a kosa mi je ispala iz novog Cossack šešira na lice. Svjesna sam da me sa zanimanjem promatraju svi koji sjede u kafiću Jo-Jo preko puta ceste. Ali, ne odustajem. znam da ću ga uspjeti ugurati. Moram, jer nema šanse da platim onu skupu dostavu, a živim blizu.
"Neće ući."Taksist izbaci glavu kroz prozor i značajno me pogleda.
"Hoće!" Ugurala sam prve dvije noge ...", očajnički poguram. Kad bi uspjela natjerati druge dvije unutra. Ovo je kao kada vodiš psa veterinaru.
"Uz to, nisam osiguran..."doda on.
"Bez brige! Stanujem samo nekoliko ulica dalje. Držat ću ga cijelim putem. Bit će sve u redu."
Taksist podigne obrvu i pročačka zube prljavom čačkalicom.
"Mislite da ćete ući zajedno s tim?"
"Ugurat ću se! Nekako" Frustrirano još jednim poguram koktel-bar koji ogrebe prednje sjedalo.

Iz kritika:

"Briljantno...smiješno.Romantično i uvjerljivo. (Heat)
"Smiješno, smiješno,smiješno..." (Kirkus reviews)
"Sjajna knjiga. Obavezna lektira za sve šopingholičarke i buduće mladence." (Bookreporter.com)