Šopingholičarka ima sestru Sophie Kinsella:
Šopingholičarka ima sestru

Prevela s engleskoga Ines Jurišić
ISBN: 978-953-7056-59-9
meki uvez s klapnama, 336 str.


Simpatična Becky Brandon (rođena Bloomwood) glavna junakinja planetarno popularnog serijala o neodoljivoj šopingholičarki, ponovno je razveselila i raznježila milijune čitatelja širom svijeta.

Nakon urnebesnog vjenčanja (Šopingholičarka se udaje), sa svojim uspješnim mužem Lukeom Brandonom odlazi na desetomjesečno romantično putovanje oko svijeta. Povratak u London znači i povratak u stvarni život koji joj se ne čini nimalo idiličnim. Nevolje započinju kada pristignu tone stvari koje je oduševljeno nakupovala za njhov novi dom, ali i vrtoglavi računi koji će prisiliti Lukea da joj ograniči budžet na 20 funta dnevno.

Bez novca, bez kartica, bez skorog zaposlenja i bez najbolje prijateljice (njezina najbolja prijateljica Suze pronašla je novu najbolju prijateljicu), osjeća se doista depresivno. Ali i roditelji joj se čudno ponašaju sve dok joj ne otkriju tajnu da ima - sestru!.

Iako u šoku, Becky je time oduševljena. Napokon će upoznati srodnu dušu! Mogu zajedno ići u šoping, isprobavati cipele, lakirati nokte, kao prave sestre sigurno imaju toliko zajedničkih interesa! No kad ju je upozna ne može vjerovati... je li moguće da njezina novootkrivena sestra uistinu mrzi šoping, prezire nepotrebno trošenje, prokleto je štedljiva?

 

Cijena: 130,00 kn