Prava ljubav Sarah Dunn:
Prava ljubav

Prevela s engleskoga Ines Jurišić
ISBN: 953-7056-31-7
meki uvez s klapnama, 184 str.


Alison Hopkins, glavna junakinja ovog romana, premda pomalo neurotična, dobro je odgojena djevojka koja je uvijek postupala kako se od nje očekivalo. Ponosna je na sebe što nije mijenjala dečke i upuštala se u kratkotrajne veze već čekala svoju pravu ljubav - Toma.

No prigodom zajedničke večere s prijateljima, nakon što je poslala Toma u dućan po bočicu senfa (misleći da je najgore što joj se može dogoditi to da odabranik njena života kupi krivi senf), doživi šokantno iznenađenje: Tom se javlja telefonom i obavještava ju kako je zaljubljen u svoju bivšu curu iz studentskih dana i kako se više ne vraća kući.

Da je Alison junakinja Seksa i grada, ona bi se utješila martinijem, manolicama i neprikladnim muškarcem, ali ona je samo poluuspješna kolumnistica lokalnih novina, obična puritanski odgojena cura koja je oduvijek vjerovala u pravu ljubav.

 

Cijena: 130,00 kn

 

"Alison je bistra, duhovita i totalno neurotična... Prava ljubav je savršena konfekcija koja iznenađuje lucidnošću."
Time

"Alison Hopkins junakinja je ovog introspektivnog i duhovitog romana koji nadilazi prosječne uratke o djevojci u potrazi za pravom ljubavi."
Booklist

"Iako je ova vrsta literature pretrpana neuspješnim pokušajima proze tipa "ostala sam bez dečka", roman S. Dunn zabavniji je i duhovitiji od ostalih.
The New York Times

"Iznenađujuće dirljivo i duhovito."
Publishers Weekly