Jer ona to može Bridie Clark:
Jer ona to može

Prevela s engleskoga Ines Jurišić
ISBN: 978-953-7056-44-5
meki uvez, 253 str.


Claire Truman šest je godina provela u maloj nakladničkoj kući kao pomoćnica urednika strpljivo čekajući promaknuće. Nezadovoljna statusom na poslu, a još i više svojim ljubavnim životom (upravo je prekinula vezu s nepouzdanim rockerom) čini joj se kako je njezin život završio u slijepoj ulici.

No odjednom sve se mijenja. S prijateljicom odlazi na otvorenje galerije, susreće Randalla, svoju ljubav još iz fakultetskih dana kada ga je bezuspješno pokušavala zavesti, i provodi s njim fantastičnu večer. Napokon joj se sreća nasmiješila.

Drugoga jutra, na Randallovu preporuku, naziva je najutjecajnija književna urednica u New Yorku i nudi joj posao u njenoj prestižnoj izdavačkoj kući.

Ignorirajući upozorenja svojih prijatelja i kolega Claire napušta posao u ugodnom okruženju male tvrtke i za trostruku plaću prelazi u Grant Books kod beskrupulozne radoholičarke Vivien Grant. Nakon samo nekoliko dana provedenih na novom poslu Claire shvaća kako su priče koje kolaju o njenoj “šefici iz pakla” i više nego istinite, no Claire je uvjerena da će uspjeti sve izdržati i napredovati u karijeri.

 

Cijena: 69,00 kn

Telefonski pozivi usred noći, nemogući zahtijevi, bahata komunikacija koja ne trpi odgovore a kamoli pitanja i sve veća i veća gomila rukopisa koje treba sređivati. Kako posao od Claire zahtijeva sve više i više vremena, i veza s Randallom se komplicira.

Hoće li on ostati njen princ iz snova i kako će izaći na kraj s nemogućom Viven Grant pročitajte u ovom zabavnom i duhovitom romanu, najnovijoj američkoj uspješnici, koja je podigla mnogo prašine kad je objavljena jer su je mnogi proglasili romanom s ključem aludirajući da se “šefica iz pakla” odnosi na slavnu njujoršku urednicu Judit Regan za koju je Bridie Clark nekoć radila.

"Clark oslikava mračnu stranu vulgarnog i zločestog šefa... vražje štivo!" - Publishers Weekly