Sjećaš me se? Sophie Kinsella:
Sjećaš me se?

Prevele s engleskoga Andja Matić i Ivana Valjak
ISBN: 978-953-7056-56-8
meki uvez, 292 str.


Lexi se nakon prometne nesreće budi u bolnici. Zbog ozljede glave izgubila je pamćenje i ne sjeća se ničega iz proteklih triju godine. Liječnici joj kažu da boluje od retrogradne amnezije i da ne mogu procijeniti kada će joj se vratiti pamćenje. Zaprepasti se kad shvati koliko joj se život promijenio: udana je za prezgodnoga muškarca, napredovala je na poslu i na papiru njen izgleda savršeno. 

I fizički se preobrazila: ima savršene zube, prekrasnu kosu i u odličnoj je formi. Lexi se iz dvadesetpetogodišnjakinje koja je radila u uredu transformirala u uspješnu poslovnu ženu. Ima vlastitu pomoćnicu, živi u ultramodernom stanu opremljenom najsuvremenijom tehnologijom, više ne jede ugljikohidrate i ima prijateljice iz visokog društva.

Ipak, polako počinje shvaćati da stvari i nisu baš toliko prekrasne kakvima su se činile na početku. Njene najbliže prijateljice udaljile su se od nje. A ni njen muž Eric ne djeluje kao njen tip muškarca. Posebno kad se u njenom životu pojavi privlačni arhitekt Jon i oda joj šokantnu tajnu.

Lexi polako shvaća da je njen novi život prepun spletki i tajni, a uz sve to muči je pitanje hoće li joj se pamćenje vratiti. I što će se dogoditi kada se vrati?

 

Cijena: 70.00 kn

Iz strane kritike:

„... Zaštitni znak Sophie Kinselle: urnebesno, iskreno, okrepljujuće.“
Barnes&Noble

„Novi roman Sophie Kinselle, autorice bestselera Šopingholičarka i beba, koji je bio prvi na listi New York Timesa,  odlikuje se britkim humorom i neodoljivim šarmom na kakve je milijunska čitateljska publika navikla u serijalu o šopingholičarki Becky. Kinsella nam ovoga puta u svom neodoljivom novom romanu predstavlja svoju junakinju Lexi koja se zatekla u neočekivanim, ali ipak urnebesnim životnim situacijama.“
Bantam Press

„[Lexi] saznaje od liječnika da ima retrogradnu amneziju. Probudila se i saznala da živi život koji joj je posve stran- a postala je i sama sebi strankinjom. Srećom, Kinsella vrlo dobro zna tko je Lexi sada, tko je bila, a tko će tek biti. A Lexi je baš onaj tip djevojke o kojoj biste željeli čitati gotovo 300 stranica... Za vrijeme čitanja ove knjige navijat ćete za Lexi u njenoj potrazi za ljubavlju.
The Washington Post

“Potpuno će vas  obuzeti Kinsellina priča o ženi koja je zbog nesreće izgubila sjećanje na protekle tri godine svoga života i koja taj život nastoji rekonstruirati, te naposlijetku otkriva kako je neobjašnjivo doživjela preobrazbu u maniri Pepeljuge.(...).“ 
Publishers Weekly