Mini šopingholičarka Sophie Kinsella:
Mini šopingholičarka

Prevela s engleskog Leira Harabalja
ISBN: 978-953-7056-82-7
meki uvez s klapnama, 352 str.


Ponovno smo s najdražom šopingholičarkom Becky Brandon (djevojački Bloomwood) u ovoj veseloj priči o bračnom životu, odgoju dvogodišnjakinje i, u uvjetima novonastale ekonomske krize – organiziranju fantastične rođendanske zabave. Iako je mislila da će majčinstvo biti mačji kašalj i da joj se rođenjem kćerkice ostvario san – napokon je dobila životnu šopingfrendicu, dvogodišnja Minnie ipak ima drukčiji pristup opsesivnoj kupnji.

U stanju je opustošiti sve robne kuće, njezina je omiljena riječ "moje", a uspijeva se čak uključiti i na e-bay aukcije. No i ekonomska kriza uzela je danak, becky i njezin muž Luke još uvijek žive s Beckynim roditeljima, nikako ne uspijevaju kupiti vlastitu kuću, osjetan je pad poslovnih prilika, ali Becky zaključuje "pa što, ako je kriza, nije rat" i odlučuje iznenaditi Lukea rođendanskom zabavom u okviru skromnog budžeta.

Ali stvari se učas zakompliciraju – kad troškovi izmaknu kontroli, Becky mora odlučiti hoće li prihvatiti pomoć tajanstvene neugodne osobe, dotad uvijek nesklone njoj i njezinoj maloj obitelji, i riskirati da povrijedi sve koje voli.

 

Cijena: 130.00kn

Iz strane kritike:

Urnebesna zabava... Brža od peglanja kartice, jača od kupona Platiš 1 dobiješ 2, u stanju nakupovati kompletne ormare odjeće u Jedinstvenom sprintu po šoping centru – eto to je šopingholičarka.“
The Washington Post

„Domišljato i urnebesno veselo.“
Cosmopolitan

„Napeto štivo... Šarmantno i zanosno.“
Daily Telegraph

„Briljantno... Smiješno, romantično i uvjerljivo.“
Heat

„Gotovo plačeš od smijeha.“
Daily Mail

„Mahnita avantura.“
People

„Da vrištiš od smijeha.“
USA Today